top of page

Palvelut

Superhalpa pöytävuokramme on nyt tarjouksesa 25€ / kuukausi !

 

Hintaan sisältyy:

  • Tilava 4-tasoinen pöytä jonka päällä kulkee pitkä vaaterekki

  • Voit myydä pienempiä vaatteitä rekissä pöydän päällä ja isompia tilavassa vaateosioissa.

  • Ison rekkitilan kohdalla voit myydä myös pienempiä huonekaluja tai isompia tuotteita kuten esim. suksia.

  • Varashälyttimet haluamiisi tuotteisiin, valittavana nappihälyttimiä tai lenkkihälyttimiä.

  • Hinnoittelulaput (joko käsinkirjoitettavat tai viivakoodilaput pöytänumerolle).

  • Paljon vitriinitilaa särkyville tuotteille (vitriinien käyttö kuuluu pöytävuokran hintaan).

Ohjeita pöydän vuokraajille:

Varaa vuokrapöytä joko paikanpäällä tai puhelimitse (puh. 0400 386977 tai 08-420437). Voit jäädä myös jonottamaan pöytää, ilmoitamme sinulle pöydän vapautumisesta jolloin sinulla on väh.2pv päivää aikaa hinnoitteluun ennen vuokra-ajan alkamista! Pöydän vuokra sisältää arkin paikkakohtaisia viivakoodihintalappuja, jotka tulostamme sinulle myyntipöydän saatuasi. Hintalaput ovat joko paperi tai tarrapohjaisia valintasi mukaan ja niihin merkitään tuotteen nimi, pöytänro sekä hinta. Hinnoittelun tulee tapahtua kotona. Kun käytät viivakoodilappuja niin hintalappujen viivakoodia ei saa peittää, taittaa, rikkoa eikä sen päälle saa kirjoittaa. Kun tuote myydään, hintalapusta luetaan viivakoodi ja sen perusteella myydyt tuotteet ohjautuvat oikeille myyntipaikoille. Mahdollisuus on myös käyttää perinteisiä lappuja, joihin pitää kirjoittaa selkeästi pöydän numero.

Vuokra ja tilitykset:

 

Vuokra tulee maksaa ennen myynnin aloitusta käteisellä tai kortilla. Säilytä maksusta saamasi kuitti. KirppisParatiisi Ei ota vastuuta myytävistä tavaroista. Tavarat ovat myynnissä paikan vuokraajan omalla vastuulla. Paikan peruutus viimeistään 4 vrk ennen myynnin aloittamista. Tavarat voi tuoda myyntiin pe klo. 16.30- eteenpäin, ilmoita viimeistään tiistaina jatkatko perjantaina. Myymättä jääneet tavarat tulee olla tyhjennettynä paikalta pe klo 16.30 mennessä, jotta uusi myyjä voi tuoda tavaransa.

Mikäli et pysty hakemaan tavaroitasi päätöspäivänä, ilmoita siitä meille hyvissä ajoin.  Jos haluat jättää myymättä jääneet tavarat hyväntekeväisyyskeräykseen, kysy kassalta ohjeet.

 

Myynnin tilitys ma-pe aina kun sinulle sopii, jos olet maksanut osastosi. Tilitys suoritetaan viivakoodin perusteella kertyneeseen summaan. Tarkista tilitys aina PAIKAN PÄÄLLÄ, kuitteja ei enää jälkikäteen voida esittää.

Muuta:

Ethän harjoita suoraa myyntiä asiakkaille. Tavaran tulee aina kulkea kassan kautta, näin vältymme väärinkäsityksiltä. Tavara kulkee helposti paikasta toiseen, kannattaa siis kierrellä ja katsella löytyykö muiden pöydistä omia tavaroita. Vastaavasti omaan myyntipöytääsi saattaa kulkeutua muiden tuotteita. Viethän ne omille paikoilleen tai kassalle. Voit tuoda lisää tavaroita myyntiin vuokrasopimuksen aikana aina kun pöydässäsi on tilaa. Väljä, siisti ja selkeä myyntipaikka houkuttelee asiakkaita enemmän. Tuotteet kannattaa hinnoitella sen mukaan mitä itse olisit valmis maksamaan kyseisestä tavarasta. Ennen lopetusta voit alentaa tuotteesi puoleen hintaan, kysy valmis – 50% alennuslappu ja ohjeet kassalta. Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, aseita,  piraattikopioita, eikä muita laittomaksi luokiteltavia tuotteita.

Meillä on myös hälytysportit, joihin saa ilmaiseksi hälyttimiä sekä pientavaralle lukolliset vitriinit. Huomioithan että tuotteiden on mahduttava myyntipöydän sisäpuolelle. Käytäville ja seinustoille ei saa laittaa tuotteita, muualle kuin niille merkittyihin paikkoihin. (tauluseinä, lampputanko ja lasivitriini). Myyntipaikan siisteydestä vastaa paikan vuokraaja.

bottom of page